Väv 2021

Den internationella Vävmässan i Halmstad flyttas fram till 23-25 september 2021!

Efter noga övervägande har Svenska Vävrådet tillsammans med sina samarbetspartners Halmstad Convention Bureau, Region Halland, Kultur, Halmstad Arena och PR Media beslutat att flytta fram Vävmässan på grund av Coronaviruset. VÄV2020, som skulle ha arrangerats i september i år i Halmstad flyttas nu fram till 23-25 september 2021 och blir VÄV2021.

Omsorgen om besökare, utställare och med tanke på att Vävmässan är ett stort internationellt arrangemang med många utländska besökare gör att vi valt att flytta fram till nästa år. Vävmässan brukar besökas av runt 8000 personer, många i en äldre åldersgrupp.Även en stor del av utställarna befinner sig i riskgruppen.

Myndigheternas rekomendationer och beslut ska följas. Det gör vi självklart.

VÄV2021 kommer bygga på samma koncept med ett välfyllt program på Halmstad Arena samt arrangemang både i Halmstad och i Halland med omnejd. Svenska Vävrådet kommer fortlöpande att informera om vad som gäller i fråga om biljettköp och kommande program på vav2021.se.

Vi kommer alla gemensamt att se till att VÄV2021 blir en helt fantastisk mässa, där vi åter kan träffas och uppleva glädjen i vävningen tillsammans.

Svenska Vävrådet Kultur i Halland-Slöjd, Region Halland Destination Halmstad

PDF för utskrift: Väv 2021