Årsmöte Kalmar läns Hemslöjdsförening
24 juli kl. 10 i Pukeberg, Nybro

Årsmöte Kalmar läns hemslöjdsförening

24/7 kl. 10.00

Pukeberg, Nybro

Hej!

Det är konstiga tider vi lever i. När vi planerade det ordinarie årsmötet i mars så fanns det mycket osäkerhet kring covid-19 och förutsättningarna ändrades snabbt. Vi bestämde då, precis som många andra föreningar, att skjuta på årsmötet.

Faran är absolut inte över, men vi har nu lärt oss vilka förutsättningar som krävs för att kunna träffas, därför har vi nu valt att kalla till årsmöte. Detta kommer inte bli som alla andra årsmöten, men det känns ändå väldigt bra att kunna fortsätta arbetet. Inför årsmötet kommer följande gälla:

Årsmötet kommer hållas i Pukeberg, där vi kan vara utomhus vid bra väder och har tillgång till stora lokaler om vädret skulle vara dåligt.

Deltagarantalet är begränsat till 50 deltagare på plats, därför är det väldigt viktigt att du anmäler dig. Anmälan gör du till thea.ostin@kalmarhemslojd.se eller på tel. 0481-167 52

Det kommer finnas möjlighet att delta digitalt. Anmäl dig till lina.envall@kalmarhemslojd.se så kommer du att få instruktioner.

Vi kommer inte ha någon lunch eller föreläsning/workshop i samband med årsmötet för att minska de sociala kontakterna.

Vill man stödja det lokala näringslivet så finns det en utmärkt lunchrestaurang i Pukeberg, ”Café Hos Oss” där det går att boka bord på tel. 0481–10303

Med detta sagt hoppas jag att vi kan genomföra årsmötet som planerat och att saker och ting har återgått till det normala inför nästa årsmöte 2021.

Vid frågor, ring gärna mig på 0768778849

Hälsningar

Adam Norman, ordförande